• Hobrovejens Skole
  • Gethersvej 36, 8900 Randers

Omfattende vejarbejde omkring skolen

Randers Spildevand har påbegyndt en omfattende renovering af kloaksystemet. Det betyder, at en del af Hobrovej er blevet ensrettet og, at der er totalt stopforbud på Skolevej. Læs opslaget på opslagstavlen herunder.

Nyhed billede
    Kirsten Wilkenschildt Kristensen den 03-07-2015
    Kære alle nye forældre og børn på Hobrovejens skole!

Jeg har vedhæftet velkomstbrev til alle jer, som starter på Hobrovejens skole efter ferien.

Hvis I skal på ForældreIntra, skal I bruge menuen til venstre og trykke på ForældreIntra eller trykke her: https://www.hobrovejensskole.dk/Infoweb/Fi2/Default.asp.

Kan I have en rigtig dejlig ferie.

Vi ses til en ny start den 10. august.

Kirsten W. Kristensen
    skolesekretær
    Grethe Lindhard Mortensen den 02-07-2015
    Kære elever og forældre
    Nu forlader jeg mit kontor og går på ferie for sidste gang på Hobrovejens Skole.
    Tusind tak til jer alle for den tid, vi har haft sammen. Jeg kan slet ikke forstå, at der er gået 4 år, og jeg kan slet ikke forstå, at jeg ikke mere skal møde ind på skolen på toppen hver morgen. Det har været en fantastisk tid for mig.
    I må have det godt, både I der bliver, og I der rejser.
    Pas godt på jer selv og hinanden, hvor I end er.
    Hav en rigtig dejlig sommersmiley.

Mange solfyldte hilsner
    Grethe Mortensen, skoleleder
    Kirsten Wilkenschildt Kristensen den 23-06-2015
    Skolebuskort 15/16

Vi har sørget for genbestilling til de børn, der i dag har buskort og som også er berettigede til næste skoleår.

Vi har bestilt ud fra gældende regler jfr. Randers kommune

Regler for buskort:

Eleverne har i følge Folkeskoleloven ret til gratis transport til og fra skole, hvis de går i distriktsskolen, og hvis skolevejen har en vis længde:

• 0.-3. klasse: mere end 2,5 km
    • 4.-6. klasse: mere end 6 km
    • 7. - 9. klasse: mere end 7 km
    • 10. klasse: mere end 9 km
    For de små elevers vedkommende skal skolevejen altså være længere end 2,5 km. Der kan dog i visse tilfælde bevilliges gratis transport uanset skolevejens længde. Det kan f.eks. være på grund af farlig skolevej. For Hobrovejens skoles vedkommende er der ingen trafikfarlig skolevej.

Hvis I har valgt en anden skole til jeres barn end distriktskolen, skal I selv betale for jeres barns transport til skolen.

Transport af syge og handicappede elever
    Har dit barn en sygdom eller et handicap, der gør, at det ikke selv kan komme til skole eller benytte de almindelige skolebusser, er der mulighed for at blive kørt med taxi.

Du skal henvende dig til kontoret på barnets skole for at høre mere.

Hvis dit barn er berettiget til buskort og ikke tidligere har haft et, skal du blot sende et billede elektronisk til hobrovejens.skole@randers.dk med klasse, cpr-nummer og navn.

Fotoet skal være vellignende og opfylde følgende:
    • Det skal forestille dig!
    • Du skal have åbne øjne.
    • Du skal kigge direkte ind i kameraet.
    • Det må kun være dig på fotoet, og ingen andre personer eller dyr.
    • Dit ansigt skal være synligt og ikke dækket af skygger.
    Buskortene forventes klar til udlevering i løbet af første skoledag mandag den 10. august 2015. Eleverne kan køre på nuværende buskort til skole denne dag.